OVER ONS

Na een afwisselende loopbaan als bedrijfsleider en chefkok binnen diverse restaurants in Den Haag en omstreken besloot Valentino Verduyn Lunel dat het tijd was voor zijn eigen restaurant met zijn vrouw Sanne-Pety. Als geboren Hagenees met roots uit Indonesië en Italië was het plan voor The Embassy of Food te midden van alle ambassades in hartje Den Haag al snel geboren.
The Embassy is een knus en gezellig restaurantje met een chique elegantie, maar met een robuust werelds tintje. Valentino staat er als chefkok niet alleen voor. Hij bundelde zijn kennis en ervaring met de kracht van zijn vrouw Sanne, een geweldige gastvrouw in hart en nieren. Met haar jarenlange ervaring in de Horeca in diverse restaurants in de regio Den Haag tovert ze bij elke gast een tevreden glimlach op het gezicht. Voor het tweetal is het een droom die uitgekomen is, want na een grondige verbouwing en classy styling heeft de Embassy of Food haar deuren geopend per oktober ’20.

Niet de makkelijkste tijd om een restaurant te beginnen maar toen deze kans voorbij kwam hebben ze deze met beide handen aangegrepen. Jammer genoeg werd de 2e lockdown afgekondigd 2 dagen na de feestelijke opening. Niemand had verwacht dat deze sluiting zo lang zou duren. Helaas ook 0,0 % subsidie maar wel 100% wilskracht om door te gaan samen met hun geweldige team.

Gelukkig konden ze tijdens de lockdown alsnog mensen culinair verwennen middels hun nieuwe concept Rent a Chef. Wegens groot succes bieden ze nog steeds deze service aan! De gasten kiezen hun 4, 5- of 6 gangen diner met een bijpassend wijnarrangement en krijgen dit thuis bereid en uitgeserveerd door de Chefkok. Een superleuk initiatief en helemaal 2021! De mensen ervaren het echt als thuis “uit” eten.

Mensen in de watten leggen is wat Valentino en Sanne het liefste doen, en nu zijn ze ontzettend blij om iedereen zes dagen in de week te kunnen verwelkomen voor lunch, diner, en take away broodjes in hun huiskamer van de wereld, The Embassy of Food!

Even voorstellen

Valentino; jonge god van 51 jaar oud, levensgenieter, houdt van koken en gezelligheid.
Sanne-Pety; stralende engel van 35 jaar oud, levensgenieter, houdt van wijn en gezelligheid.
Samen trotse ouders van twee mooie dochters Flynn en Ruby. Twee “lekkerbekkies” die nu al graag alles proeven van oesters tot eendenlever!

Restaurant The Embassy of Food, Den Haag