OVER ONS

Na een afwisselende loopbaan als bedrijfsleider en chefkok binnen diverse restaurants in Den Haag en omstreken besloot Valentino Verduyn Lunel dat het tijd was voor zijn eigen restaurant met zijn vrouw Sanne-Pety. Als geboren Hagenees met roots uit Indonesië en Italië was het plan voor The Embassy of food te midden van alle ambassades in hartje Den Haag al snel geboren.
The Embassy is een knus en gezellig restaurantje met een chique elegantie, maar met een robuust werelds tintje. Valentino staat er als chefkok niet alleen voor. Hij bundelde zijn kennis en ervaring met de kracht van zijn vrouw Sanne, een geweldige gastvrouw in hart en nieren. Met haar jarenlange ervaring in de Horeca in diverse restaurants in de regio Den Haag tovert ze bij elke gast een tevreden glimlach op het gezicht. Voor het tweetal is het een droom die uitgekomen is, want na een grondige verbouwing en classy styling heeft de Embassy of Food haar deuren geopend per oktober ’20. 

Niet de makkelijkste tijd om een restaurant te beginnen maar toen deze kans voorbij kwam hebben ze deze met beide handen aangegrepen. Jammer genoeg werd de 2e lockdown afgekondigd 2 dagen na de feestelijke opening. Niemand had verwacht dat deze sluiting zo lang zou duren. Helaas ook 0,0 % subsidie maar wel 100% wilskracht om door te gaan samen met hun geweldige team.

Zo bieden ze nu wereldse dinerboxen en thema brunchboxen aan. Verzorgen ze originele take away en bezorgen ze ook diverse luxe borrelboxen omdat er altijd iets te vieren valt.

In Maart zijn ze enthousiast onderdeel geworden van de Haagse Horecatour in de Wereldroute. Daar mochten hun hippe fusionhapjes natuurlijk niet in ontbreken. The Embassy serveert daar traditionele hapjes. Met de open klapramen en sfeervolle muziek geeft Sanne alle wandelaars een warm welkom. De wandelaars ervaren het als een kleine culinaire vakantie!

Mensen in de watten leggen is wat ze het liefste doen. Gelukkig kunnen ze tijdens de lockdown alsnog mensen culinair verwennen middels hun nieuwe concept Rent a Chef. De gasten kiezen hun 4, 5- of 6 gangen diner met een bijpassend wijnarrangement en krijgen dit thuis bereid en uitgeserveerd door de Chefkok. Een superleuk initiatief en helemaal 2021! De mensen ervaren het echt als thuis “uit” eten.
Dit is natuurlijk waar we allemaal naar verlangen. Valentino en Sanne kunnen niet wachten tot hun zonnige terras open kan straks!

Even voorstellen

Valentino; jonge god van 48 jaar oud, levensgenieter, houdt van koken en gezelligheid.
Sanne-Pety; stralende engel van 33 jaar oud, levensgenieter, houdt van wijn en gezelligheid.
Samen trotse ouders van 2 mooie dochters Flynn en Ruby. Twee “lekkerbekkies” die nu al graag alles proeven van oesters tot eendenlever!

over ons